Ботев (Пловдив) ще изпрати подобаващо Виктор Генев. Опитният бранител бе неизменна

...
Ботев (Пловдив) ще изпрати подобаващо Виктор Генев. Опитният бранител бе неизменна
Коментари Харесай

Ботев изпраща подобаващо Виктор Генев

Ботев (Пловдив) ще изпрати подобаващо Виктор Генев. Опитният защитник бе неизменима част от " канарчетата " през последните години, като със мощните си изяви способства за триумфите на пловдивчани.

При първия си престой в " жълто-черния " клуб, Генев завоюва Купата и Суперкупата на България, както и незабравимите европейски вечери на стадион " Лазур " в Бургас.

Вторият престой на стоманения защитник също ще се запомни с едни от най-значимите триумфи в последните десетилетия - бронзови медали и европейско присъединяване против АПОЕЛ.

Стотици мачове, още толкоз шпагати, мощни изяви, голове и паметни моменти - това бе престоят на Виктор Генев в Ботев (Пловдив).

Бранителят с №4 ще бъде изпратен уместно от " жълто-черния " Клуб. В минутите преди последния турнирен мач против Арда във вторник, Генев ще застане пред всички Вас - " жълто-черните " почитатели, с цел да получи заслужени овации за заслугите си към най-стария футболен Клуб в България.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР